Gästbok :: NFO uppfödare :: Databas (NFO)
Nyheter
  .: Kattungarna 9v gamla

Uppfödningen
  .: Planer
  .: Kattungar till salu
  .: Köpinformation
  .: Foton på sålda katter
  .: Minnessida

Mina katter
  .:Hanar
  .:Honor

Uppfödda kullar
  .: 1:a kullen
  .: 2:a kullen
  .: 3:e kullen
  .: 4:e kullen
  .: 5:e kullen
  .: 6:e kullen
  .: 7:e kullen

Ann-Margreth Eriksson
Skolgatan 7b
66732 Forshaga

054-874345
.....folder STARTSIDAN

~* Köp och avtalsinformation*~

Priset baseras på mina beräknade uppfödningskostnader för kullen, utan påslag. Olika uppfödare kan ha väldigt varierande kostnader för uppfödningen. Avelsdjuren kanske är dyra importer, kostsamma parningsavgifter och många utställningar för att meritera avelsdjuren är några exempel. För min del så ställer jag inte ut så ofta, men gärna någon gång för att få en bättre uppfattning om typen på avelsdjuren.

Kattuppfödning är en hobby och ett stort nöje för mig, så för min del är jag nöjd om det går + - 0.

Bokningsavgiften 1000kr betalas när någon bestämt sig för en kattunge, och avräknas vid den slutgiltiga betalningen av köpesumman som sker vid hämtning av kattungen. När bokningsavgiften är betald så är kattungen bokad, och ingen annan kan köpa den. Det går även att tinga/reservera en kattunge under begränsad tid utan avgift. Under den begränsade tiden som görs upp från fall till fall, kommer den/de intresserade och besöker mig och kattungarna för att bilda sig en uppfattning. Efteråt funderar både jag och den/de intresserade en tid, innan något bestäms. Är det positivt från båda håll så betalas bokningsavgiften, i annat fall så stryks markeringen tingad på kattungen.

En kattunge från S*klimpens uppfödning är:

  • Stambokförd i SVERAK (Sveriges Raskatters Förbund).
  • Vaccinerad två gånger mot kattsnuva och kattpest.
  • Avmaskad.
  • Stamtavla, veterinärt besiktningsintyg (ej äldre än 7 dagar) samt vaccinationsintyg överlämnas vid överlåtelsen.
  • Id-märkt med mikrochip. Ett krav för katter som ska ställas ut eller användas i avel. Förutom säkerheten så ger det rabatt på kattförsäkringen, som varje kattköpare måste teckna.
  • Minst 12-14 veckor gammal vid utflyttning. Första vaccineringen sker vid 8 veckors ålder och nästa vid c:a 12 veckor. Efter sista vaccineringen vill jag gärna ha koll några dagar så allt ser bra ut. Därför är leveranstiden något flytande. Efter det så kan kattungen hämtas vid den tidpunkt som passar köparen bäst.
  • Försäkrad mot dolda fel.


© Copyright 2007 S*Klimpens.