Avslappning för min hund

Hejsan svejsan bloggen! Jag tänkte faktiskt prova på någonting nytt för min hund idag och det känns som att det här kan vara något som stillar hans sprallighet lite. Det är ett riktigt energiknippe som jag har fått tag i och trots att vi är ute på långa promenader flera gånger om dagen så tycks det alltid finnas energi kvar för att bus och spring. Jag tänkte faktiskt låta min hund få regndroppsmassage som ska vara en avslappnande behandling för så väl människor som för hundar. Det känns inte rimligt att kunna ha så mycket spring i benen när man inte längre är någon valp och jag är uppvuxen med hundar men har aldrig sett någon liknande energi. Jag klagar givetvis inte utan jag kan tycka att det är kul att ha en vovve som är så aktiv, men det känns inte riktigt som att det är bra för hunden att aldrig komma ner i varv och vila lite. Enda gången som han sover är på nätterna och då sover han längre än mig, det är ett ganska tydligt tecken på att han behöver vila mer under dagtid. Jag själv har under stressade perioder i mitt liv använt mig av regndroppsmassage och det har fungerat klockrent, så jag hoppas verkligen att det här är en behandling som hjälper även för vovvar. Nu arbetar jag hemifrån så jag har tiden och möjligheten för att ta hand om min vovve, men så småningom är tanken att han ska få följa med till jobbet. Det är en liten vovve så det finns gott om plats här på kontoret för att kunna springa runt lite, men inte så mycket som det är nu. Vi får se om regndroppsmassage kan göra susen, men jag är hoppfull. Ha en fortsatt trevlig dag och passa på att njut av solen!