DAgs att unna mig massage i Skövde

Hej på er alla fina bloggföljare

Jag brukar ju ofta skriva inlägg om min hund och vår träning, men idag får det handla lite mer om mig. Här i Skövde var det lite kyligt imorse men vädret är ju ändå helt fantastiskt. Sol och blå himmel gör mycket för humöret! Sen har jag också en massage att se fram emot i eftermiddag efter jobbet och när man har något att se fram emot så tycker jag också att humöret och motivationen blir så mycket bättre. Man borde nog alltid boka in något att ha att se fram emot, just för att det hjälper en att hitta motivation till att göra det man gör.

Jag har känt ett tag att jag borde boka tid för massage för kroppen känns stel och spänd lite högt och lågt och tillslut räcker inte riktigt meditation eller varma bad för att riktigt komma tillrätta med det. Man kan göra mycket själv, men vissa saker kan vara svårare att fixa själv. Vare sig det handlar om fysisk eller psykiskt stress så sätter ju det sig i kroppen till exempel. Jag har kanske inte alltid den bästa arbetsställningen på jobbet i samband med att det kan vara stressigt. Sen så bär jag alltid matkassar hela vägen hem från affären eftersom jag inte har någon bil. Tillslut samlar de där muskelspänningarna på och det kommer till en gräns när man liksom behöver gör något åt det.

När jag väl bokar mig så brukar jag gå till en väldigt duktig massör här i Skövde och ofta får jag lite skäll att jag väntat så länge med att boka tid. För hade jag kommit lite tidigare så hade jag sluppit en hel del ont och besvär och dessutom hade det varit lättare att åtgärda, nu får jag kanske boka flera gånger ganska tätt inpå istället för att verkligen fixa till det som satt sig i kroppen. Tänka att det ska vara så svårt att lära sig ibland. Men idag ska jag i alla fall dit och det ser jag fram emot. Så nu önskar jag er en fin dag och ta hand om er!