En fin promenad och en god lunch

Hejsan hoppsan bloggen! Äntligen fredag och jag tar mig en liten sen lunchrast idag, mina små vovvar var inte så sugna på att gå ut innan så det kändes inte som någon idé att ta lunch då. Det är faktiskt skönt att jag får ha hundarna här på kontoret i Örnsköldsvik. Nu är det inga hundar som kräver någon vidare aktivitet utan det räcker att gå någon kilometer om dagen bara så är det klart sen. Jag tänkte faktiskt ta med dem nu när jag ska gå till en restaurang för att hämta med lite mat, det blir nog en lagom promenad innan de också har fått i sig lite käk. Även fast man får ta med sig vissa hundar in på restaurang så kan jag känna att det inte riktigt är något för mig. Mina hundar är ganska små så det hade säkerligen inte varit några problem för personalen, men viss gillar inte att äta när det finns hundar i närheten och det accepterar jag verkligen. Vanligtvis har jag oftast matlåda med mig men nu när det är fredag så kände jag att det var tid för att lyxa till det lite och köpa mig en god lunch från en restaurang i Örnsköldsvik. Det har jag förtjänat efter en lång arbetsvecka med väldigt mycket slit. Ibland när jag arbetar så vill jag bara byta plats med hundarna, bara få ligga och sova en stund utan att behöva bekymra sig över någonting. Det hade inte varit helt fel kan jag lova, men så är inte fallet tyvärr och jag har inte någon tid till att börja drömma mig bort. Sova kan jag och ska jag göra i helgen det kan jag lova er. Det är inte mer än några timmar kvar, vilket är riktigt skönt. Trevligt helg på er alla läsare!