Hundbad i Örebro

Hej på er alla fina följare

Idag är jag och min sambo runt i Örebro och letar efter ett hundbad att installera hemma i tvättstugan. Det är helt enkelt för att ett hundbad gör det så mycket lättare att tvätta hundarna i jämfört med att ställa de i duschen. Med ett hundbad så skvätter det lite mindre och man kan ställa upp det lite så att man också sparar på ryggen.

Eftersom vi är ute på tur i skog och mark mycket med hundarna så blir de ofta leriga och smutsiga och det är också skönt då om vi kan duscha av de nere i tvättstugan och gå in genom groventrén hellre än att ta in de vanliga ingången och in till badrummet, då måste vi ju städa en hel massa efteråt. Det här är något vi märkt och kommit fram till att det vore en bra investering för oss. Så nu har vi gett oss ut på jakt efter ett hundbad. Vi hoppas att vi kan hitta ett i Örebro. Hur brukar ni göra med era hundar? Duschar ni de i vanliga duschen eller tar ni med de till en hundsalong?

?Det kanske är vanligare när man bara behöver bada då och då, men om man har busfrön till hundar som gärna springer i lerpölar och annat roligt så tar klippkorten på en hundsalong slut alldeles väldigt fort. Vi tycker ju också att det är väldigt härligt att hundarna har möjlighet att springa i skogen och bli skitiga, det gör oss liksom ingenting. Men sen är det ju för både deras och vår skull som vi enkelt vill kunna bada av dem smuts och lera. Hoppas ni har en alldeles underbar dag vart ni än är och vad ni än gör. Kram på er!